Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 12:00,  στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για το 15ο East Med Yacht Show, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 18 Μαΐου 2016, στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.
Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών κ. Γιώργος Κολλίντζας και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Μαρίνα Ζέας» Α.Ε. και χορηγός του 15ου East Med Yacht Show κ. Σταύρος Κυριακούλης.

Πληροφορίες για το 15ο East Med Yacht Show

Η Έκθεση, θεσμός, για το Επαγγελματικό Yachting στην Ελλάδα, για 15η συνεχή χρονιά διοργανώνεται από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και τoν  Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ)  με την συνεργασία του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).
Στόχο έχει την ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού της Ελλάδας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς, με κύριο σκοπό τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών μέσω των επαγγελματιών του yachting και του κλάδου γενικότερα.
Μέχρι στιγμής  το σαλόνι έχουν θέσει  υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (EOT), ο Δήμος Πειραιά, και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Χορηγός της έκθεσης είναι η ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ Α.Ε. Χορηγοί Επικοινωνίας:  www.all4yachting.com, www.portcity.gr, BOATS & YACHTING GUIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου